De koolborstelloze en snoerloze Einhell Accuschroefboormachine TE-CD 18 Li is een krachtige all-rounder die hoge prestaties met een lange gebruiksduur combineert.

De borstelloze 60 Nm motor biedt doe-het-zelf enthousiastelingen meer kracht en een langere gebruikstijd voor krachtig schroeven en snel boren. Dankzij de versnellingsbak met 2 versnellingen en de 20 koppelinstellingen kunt u de hoog presterende motor onder controle houden en deze nauwkeurig doseren om aan de eisen van iedere klus te voldoen.

Deze draadloze boor- en schroefmachine behoort tot de Power X-change familie en biedt hierdoor alle voordelen die bij deze hoog presterende batterijen horen. Ongewenst doorlopen is nu niet langer meer een obstakel dankzij de "Quick-Stop" function. Gecombineerd met de hoogwaardige 13 mm boorhouder voor standaardaccessoires kunt u onderdelen snel en makkelijk verwisselen. Voor een goed overzicht van uw voortgang is er een LED-licht om uw werkplaats te verlichten. Een ergonomisch ontwerp met zachte greep verzekert een stevige greep en comfortabel gebruik terwijl de extra hendel fysieke belasting helpt te verminderen.

 

Houd er alstublieft rekening mee dat het product zonder batterij of oplader bezorgd wordt. Batterijen en opladers voor de Power X-Change productlijn zijn apart verkrijgbaar.

€ 89,95
€ 80,96
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen