• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Philips SceneSwitch 2 colour settings warm-cool
Philips SceneSwitch 2 colour settings warm-cool

De Philips LED SceneSwitch E27 9.5-60W 827/840 Mat is een matte LED normaallamp en heeft 2 standen: 2700K, een warmwitte lichtkleur 4000K, een koelwitte lichtkleur

€ 2,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Automatisch geheugen (SceneSwitch)

Deze SceneSwitch-lamp heeft een ingebouwde geheugenchip die uw laatst gekozen lichtinstelling onthoudt als de verlichting langer dan 6 seconden is uitgeschakeld. Als u niet vaak tussen activiteiten wisselt, staat het licht in uw favoriete modus wanneer u het inschakelt.

Reset (SceneSwitch)

Indien er meerdere lampen worden gebruikt die niet meer zijn gesynchroniseerd, schakelt u de verlichting binnen 1 seconde in en weer uit om de lampen terug te zetten naar de standaard fabrieksinstelling.

Drie lichtinstellingen

Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en gezellig licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde energieker licht produceren. Met deze nieuwe SceneSwitch-lampen kunt u van functionele verlichting naar natuurlijk licht naar een gezellig, warm dimlicht schakelen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.